Hvordan forhindrer jeg et program i at åbne?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Komputer for alle: Redaktionen Komputer for alle: Redaktionen 14 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
JohnK
Medlem

Jeg har for nylig installeret software til en diktafon på min pc, der kører Vista. Programmet kan overføre lydfiler fra diktafonen til computeren, men det er ikke så tit, at jeg har brug for det. Derfor irriterer det mig, at programmet starter automatisk hver eneste gang, jeg åbner pc’en. Hvordan forhindrer jeg programmet i at starte?

Mange programmer indstiller sig til at starte automatisk sammen med Windows. Og jo flere programmer der skal starte samtidig med styresystemet, jo længere tid går der, før du kan bruge computeren. Heldigvis er det nemt at forhindre programmer i at starte automatisk.

Tryk på Windows-knappen, skriv Systemkonfiguration i søgefeltet, og tryk på Enter på dit tastatur. I vinduet, der dukker op, skal du trykke på fanebladet Start fjerner du fluebenet ved programmer, der ikke skal starte, når Windows starter. Tryk på OK.

Efter genstart kommer der en boks, som du dog kan slå fra ved at fjerne fluebenet.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.