Hvordan undgår man gentagne anmodninger om login til uønskede programmer?

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
draupner
Registreret bruger

Programmets navn: Microsoft Teams
Spørgsmål: Hvordan deaktiveres anmodninger om login permanent for et program?

Hver gang jeg starter min PC (Win10), vises der et login-billede til Microsoft Team. Jeg er ikke medlem af Microsoft Team, og har heller ikke brug for at blive det eller udveksle mine dokumenter med alle mulige andre – udover pr. mail, hvis det en sjælden gang skulle være nødvendigt.

Trods ihærdig søgning har jeg ikke kunnet finde nogen relevante indstillinger noget sted, hvor den omtalte anmodning om login kan slås fra. Jeg har sågar fjernet programmet, men uden held, da det bare bliver installeret igen.

Er der nogen, der har gode ideer til hvordan man griber dette an på en mere smart (og permanent) måde? Det tager jo ikke ret lang tid bare at slukke login-vinduet hver gang, men det irriterer mig, at man ikke får muligheden for selv at vælge om man ønsker at spilde tid på sådan noget i dagligdagen…

På forhånd tak.

Jesper


kaj-emil
Abonnent

  Hej Jesper

  Prøv at gå ind i Jobliste (højreklik på Start og vælg Jobliste).

  Vælg fanebladet Start og se om du kan finde programmet. Finder du det her, kan du Deaktiverer det ved, at mærke det op og venstreklikke nederst til højre.

  Med venlig hilsen

  Kaj-Emil

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Lad mig tilføje til Kaj-Emils gode svar, at filen til Teams (af uransagelige årsager) hedder Update.exe.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg