Keepit (købt udgave)

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  glibstrup898741 4 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
glibstrup898741
Abonnent

Programmets navn:Keepit
Spørgsmål:Jeg har gennem flere år benyttet Keepit (købt udgave) uden problemer – og har dagligt automatisk fået taget en backup af mine filer.
Forleden opdagede jeg til min skræk, at Keepit gennem nogen tid ikke havde foretaget den automatisk daglige sikkerhedskopiering – og jeg kunne ikke umiddelbart komme i forbindelse med min konto hos Keepit. En telefonopringning til Keepit klarede problemet i første omgang, idet jeg ved at gå ind i en kommandoprompt, køre som “Administrator” og skrive: net start keepit,  igen kunne komme i forbindelse med min konto, og alt så rigtigt ud, MEN når jeg lukker pc’eren ned, er jeg tilbage, og Keepit starter igen ikke automatisk. Jeg skal så igen ind i kommandoprompten, køre som “Administrator” og skrive: net start keepit for at få komme i forbindelse med Keepit.

Denne fremgangsmåde er jo ikke holdbar, men hvad gør jeg, for at den kommando, der gør at Keepit kan starte, ikke bliver slettet, når jeg lukker min pc  ?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Start med at køre programmet services.msc. Det bruges til at styre Windows-tjenester, og her må du kunne finde KeepIt i listen (den er lang). Højreklik på den, vælg Egenskaber, og skift Starttype til Automatisk (forsinket start). Den forsinkede start er for at undgå, at den gør Windows-starten langsommere – det er jo ikke nødvendigt, at KeepIt er meget tidligt klar, når Windows starter. Jeg vedlægger et par illustrerende skærmskud.


    glibstrup898741
    Abonnent

      Tak for hjælpen, så er jeg kørende igen 🙂

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.