lidt problemer med shortcut

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  kaj-emil 5 år siden.
Oprettet af
michael brandt
Registreret bruger

Programmets navn: Shortcut
Spørgsmål: jeg har lige installeret programmet shortcut på min pc, og jeg har prøvet med et par billeder, men når jeg skal gemme filen er der noget der ikke er som I skriver.

Efter jeg har trykket på export, får jeg ikke en linie frem med default, hele linien starter med Gif animation. når jeg så har gemt det, kan jeg ikke afspille filen, hvad skal jeg bruge til at afspille filen, jeg har ikke nogen afspiller på min pc.

håber der er nogen der kan hjælpe.

venlig hilsen Michael Brandt

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Michael

    Kan jeg få dig til at vedlægge et skærmskud af det sted, hvor du ikke har muligheden Default? Der bør være en lang liste af muligheder, og GIF Animation er faktisk blandt de ringeste, man kan vælge – det er en meget gammel og ineffektiv metode. Hvis du ikke kan vælge Default, er H.264 et udmærket alternativ, det bruges i de fleste MP4-film.


    kaj-emil
    Abonnent

      Hej Michael

      Shotcut der er beskrevet i KFA nr. 6/2019 side 32-41, er et udmærket program til redigering af Videofilm med en masse faciliteter som effekter, musik og faste billeder o.m.a., det er dog ikke alle ting, der svarer til artiklen, som f.eks. det du nævner i dit spørgsmål:

      Jeg viser det med 2 billeder:

      1. Jeg lavede en lille video, hvor jeg benyttede nogle af de beskrevne effekter, da jeg ville gemme videoen (trykkede Eksport) fremkom dette billede, og ikke det i artiklen (side 41) beskrevne med Default (standard). Jeg syntes dog, at det så fornuftigt ud, så jeg trykkede Eksportér fil.
      2. Efter nogen tid var videoen eksporteret, og den var perfekt, som jeg ønskede den.
        Jeg tog disse oplysninger fra Egenskaber.

      Med venlig hilsen

      Kaj-Emil

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.