markøren springer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Anonym

Hej, jeg har problemer med at markøren pludselig springer tilbage til et sted i den tekst, jeg allerede har skrevet, så jeg ligepludselig skriver et helt andet sted, end hvor jeg kom til.

 Det sker både når jeg skriver i min hotmail, og når jeg skriver i et word dokument og er smadder irriterende fordi jeg hele tiden skal holde øje med hvor jeg skriver.

tips
tips
Registreret bruger

                 Det er måske musen som er problemet ??????????????

     

    Hvis at det er en bærbar du bruger, kommer du så til og venstreklikke en gang imellem, således at du begynder at skrive ud for markøren ????????????

     

    Hvis at det er en stationær computer du har, så prøv at undersøge om musen er dårlig, måske at du kan trække stikket ud så længe at du skriver, for at afprøve om den venstreklikker af sig selv, elller at teste en anden mus på din computer.

     

     


    Anonym

      Det er en bærbar Lenovo jeg bruger ingen mus men touch

      Mon du kommer til at berøre musepladen mens du taster, så tekstmarkøren springer til musemarkørens placering? En del bærbare har en genvejstast eller en knap, der lader dig slå berøringsfladen fra – på min er det Fn+F9.

      Pladen kan også slås fra i Kontrolpanel, men det er lidt omstændeligt at gå helt derind, hvergang der skal skrives nogle sætninger. Alternativt findes der også småprogrammer til at løse problemet, f.eks. dette Touchpad Pal:

      http://download.cnet.com/TouchpadPal/3000-2084_4-75012436.html

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.