Movie Edit Pro 17 plus / kontra Pinnacle

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
evaand
Medlem

Hej!

Jeg er rigtig glad for at redigere mine video film, og har derfor investeret i redigeringsprogrammet Pinnacle. Det volder mig desværre rigtig mange problemer, og der kommer blandt andet udråbstegn op ved overgangene, så jeg ikke kan se hvad jeg laver. Jeg har kontaktet Pinnacle som “kun” kommer med denne for mig, ikke brugbare løsning

“Du kan se hvis baggrunds renderingen er kørende ved at dele af den orange line bliver grøn.
I nogle tilfælde er du nødt til at vente til dette er klart før du kan se resultatet i studio, specielt med AVCHD video.”

Jeg har netop investeret i en ny harddisk så jeg var helt sikker på at det hele kunne fungere. Mit grafikkort er Nvidia GT320 og en dedikeret hukommelse på 1024. Ud over har jeg et nyt Canon kamera Legria HFR18 som overspiller i 1440 x 1080.

Jeg er godt og grundig træt af Pinnacle, og håber I kan hjælpe mig 🙂

Jeg kører Windows 7.

Dejligt at Komputer for Alle “Spørg os Services” er på benene igen, tak og tillykke med det.

Venlig hilsen Eva  

Tao
Tao
Supporter

    Tak skal du have.

    Vi kan desværre ikke lave tests af programmer i sprøg os-afdelingen, da dette kræver mere tid og afprævning af forskellige ting. Dette overlader vi til testredaktionenen. Men jeg skal selvfølgelig nok lade det gå videre, at der ønskes en test af disse programmer.

    Men jeg kan fortælle dig så meget, at jeg selv har haft stor personlig glæde af Magix Movie Edit (jeg går ud fra det er Magix’ program du henviser til). Det er et glimrende og på mange punkter professionelt program, men som stadig er til at finde ud af.

    Vi har også tidligere i bladet, haft en serie kørende med vejledninger til Magix Movie Edit. Dog en tidligere version end nr. 17.

    Håber du kunne bruge svaret!

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.