Opdel: Vend rækkefølge af PDF-filer

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  user-575269 3 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
user-575269
Registreret bruger

Hej,  Jeg har scannet en masse dokumenter ind som pdf filer, med det største sidetal først. Findes der en nem måde at vende alle siderne på, således at de sidste sider kommer først og de første sidst, uden at jeg skal trække hver side den lange vej.

NB. Jeg behøves nødvendigvis ikke at bruge Adobe Acrobat, andre programmer er også velkomne, hvis de kan løse mit problem.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det var da et glimrende spørgsmål. Lad mig foreslå et enkelt trick:

    Udskriv PDF-filen til PDF-fil (det findes der en printerdriver til), og vælg modsat rækkefølge. Så får du en ny PDF-fil, hvor siderne er i modsat rækkefølge af den originale.


    kaj-emil
    Abonnent

      Der er en ting, jeg ikke helt forstår her.

      Hvis man skal udskrive et dokument på mange sider, skriver man vel først de ulige sider vender “stakken”, og derefter udskriver de lige sider.

      Med venlig hilsen

      Kaj-Emil

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det er jo noget andet:

        Her foreslår jeg at bruge udskriftsfunktionen til at vende rækkefølgen af siderne i PDF-filer, fra først til sidst, Det handler ikke om at få PDF-filerne ud på papir, det kan man gøre senere.


        user-575269
        Registreret bruger

          Mange tak, Henrik C,  Rigtig godt tænkt :), den mulighed havde jeg helt overset. Du har helt ret, det er ikke fordi jeg skal have  dokumenterne udskrevet, det er mest for at arkivere mine 5 hyldemeter magasiner. Problemet opstår når jeg har klippet et magasin op i ryggen, så er jeg nød til at placere den lige kant indad mod arkfødderen, (ellers sætter de sig fast), dermed ender halvdelen af siderne i den forkerte rækkefølge.

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.