Oprettelse af ny partition

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  klausglarsen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
klausglarsen
Abonnent

Programmets navn:MiniTool Partition Wizard Free
Spørgsmål: Efter “Komputer for alle”s anvisning har jeg i en ældre Windows PC skiftet den gamle harddisk ud med en ny SSD. Komputeren blev som ny, men jeg opdagede at jeg kun kan udnytte halvdelen af den nye harddisk. Når jeg kommer til punkt 5 i jeres “brugsanvisning” får jeg vedhæftede beskeder. Hvordan kommer jeg videre? Skal jeg slette “Lenovo partitionen for at komme videre. Jeg kan ikke gennemskue om det vil være forkert. Mvh. Klaus

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Nej, du skal ikke slette den, du skal flytte den. Nu bruger jeg ikke selv Minitools, men jeg vil tro at et højreklik på Lenovo-partitionen giver en flyt-mulighed.

    Når den er flyttet til enden af harddisken, kan din Windows-partition udvides til at omfatte al den ledige plads.


    klausglarsen
    Abonnent

      Hej Henrik

      Tak for hurtigt svar. Jeg tror jeg kan bruge det, men hvad betyder “No free MBR slots” som vist i mit vedhæftede billede? Er der kun fire slots? Mvh. Klaus

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Ja, der er kun plads til fire partitioner i det gamle MBR-system. Det har man typisk omgået ved et oprette en ‘Udvidet’ partition, der så kan indeholde yderligere partitioner.

        Men for at gøre det, skal en anden partition slettes først. Jeg synes stadig, at den bedste løsning er at flytte den partition, der er i vejen, og så udvide den eksisterende partition.


        klausglarsen
        Abonnent

          Tak for svar

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.