Overføre Skype til en ny pc

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
ohm
Medlem

Jeg har udskiftet min efterhånden udtjente pc med Windows XP, med en ny med Windows 7.

I øjeblikket er jeg i gang med at installere de programmer jeg ønsker at bruge på den nye pc, og har gang i begge pc’er samtidig.

 

 

Er det muligt at overføre mit Skype-navn (Brugernavn), adgangskode og gensidige godkendelser mv. herunder saldoen på min Skype-konto, til den nye pc?

Hvis det er muligt, hvordan gør jeg det?

 

Et lille tillægsspørgsmål. Kan jeg – i en periode – have Skype kørende på begge pc’er samtidig?

[quote=ohm]

Er det muligt at overføre mit Skype-navn (Brugernavn), adgangskode og gensidige godkendelser mv. herunder saldoen på min Skype-konto, til den nye pc? Hvis det er muligt, hvordan gør jeg det?

[/quote]

Det er faktisk forbløffende nemt. Du logger bare ind på den nye pc med dit eksisterende brugernavn (og adgangskode). Så har du saldo, kontaktpersoner mm. allerede.

[quote=ohm] Et lille tillægsspørgsmål. Kan jeg – i en periode – have Skype kørende på begge pc’er samtidig?

[/quote]

Det fungerer uden problemer – og er i øvrigt nøglen til at få de gamle meddelser overført. Når du har Skype åbent på begge computere samtidig, vil meddelser fra den gamle pc automatisk blive synkroniseret over til den nye. Jeg har selv Skype kørende på både stationær og bærbar. Det fungerer forbløffende godt.


ohm
Medlem

    Hej Henrik

    Jeg har opfattet dit svar som, at det er i forb.m. installationen af Skype på min nye pc, at jeg skal bruge det brugernavn og den adgangskode, som jeg i sin tid anvendte da jeg installerede Skype på min gamle pc.

    Det har jeg forsøgt, men med Skype åben på begge pc’er samtidig, sker der ingen synkronisering, hvad har jeg gjort galt eller hvad mangler jeg at gøre yderligere?

    Venlig hilsen Olaf

    [quote=ohm]Hej Henrik

    Jeg har opfattet dit svar som, at det er i forb.m. installationen af Skype på min nye pc, at jeg skal bruge det brugernavn og den adgangskode, som jeg i sin tid anvendte da jeg installerede Skype på min gamle pc.[/quote]

       Ja, det er rigtigt. Det fungerer for mig.

    [quote=ohm]Det har jeg forsøgt, men med Skype åben på begge pc’er samtidig, sker der ingen synkronisering, hvad har jeg gjort galt eller hvad mangler jeg at gøre yderligere?

    Venlig hilsen Olaf[/quote]

    Prøv at tilføje en ny meddelsen til de samtaler, der allerede eksisterer. Jeg har været ude for at der lige skulle det lille skub til for at historikken kom med over.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.