På en Acer bærbar har vi kunne bruge Chrome, men nu kan vi ikke logge på det…

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  gin-95df3cbfa9 3 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
gin-95df3cbfa9
Abonnent

Programmets navn: Goggle Chrome
Spørgsmål: Indtil i går har vi kunne bruge Chrome på en bærbar Acer uden problemer, men pludselig kan der ikke logges på, når man trykker på ikonet. Jeg har prøvet at gå ind på filerne under Chrome og trykket på programmet – intet sker…

Jeg har så gået ind på Edge og lavet en opdatering af Chrome, men kan heller ikke få Chrome frem med dette??? Hvordan afhjælper jeg dette? Jeg bruger Driver Genius til hele tiden at opdatere driverne for de forskellige programmer.

Håber der er hjælp at hente. Det er vores reservecomputer, som vi bruger, når andre computere i huset stiger af.

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Altså, Chrome åbner slet ikke? Så skal du først afinstallere Chrome via Windows’ Tilføj eller fjern programmer. Brug Edge til at hente og installere den nyeste udgave af Chrome, den ligger her:

    https://www.google.com/chrome/


    gin-95df3cbfa9
    Abonnent

      Jeg løste dog ikke problemet på den måde du beskriver. Det viste sig, at jeg ikke kunne afinstallere Chrome. Så opdaterede jeg Windows, og efter dette kunne Chrome igen startes normalt – forklaringen på dette ??? men tak for din hjælp.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Forklaringen er, at Windows opdateringer er underlige…

        Der har været mange problemer, der højst har fået en halv forklaring, og en tyst løsning nogle uger senere.


        gin-95df3cbfa9
        Abonnent

          Hej Henrik, det viste sig, at problemet alligevel ikke var løst, idet på et tidspunkt, efter at have kørt fint i ca. 1 uge, gik skærmen i sort. Det er jo min mand, der bruger den bærbare, og han er ikke god til problemer med edb, så jeg måtte igen rode med Acer’en. Det mundede ud i, at den nu efter Acer’s åbningsskærm står med en halvblå skærm med en lille hvid pil på og en lille blå ring, der kører og kører…. og intet andet sker. Er det harddisken, der er stået af?? Hvis dette er sådan – kan jeg så, uden at tage harddisken ud for at eliminere alt på den, bare smide den bærbare ud??? Eller er det en god ide at fjerne harddisken???

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Ja, det mest sandsynlige er, at harddisken er død af slid og ælde. Det kan sådan set også være en elektrisk komponent, men det er ikke nemt at fejlsøge / reparere. Jeg ville:

            – Afmontere harddisken og slå den skæv med en hammer.

            – Aflevere det hele på den lokale genbrugsstation, så elektronikken kan genbruges ordentligt.


            gin-95df3cbfa9
            Abonnent

              Hej Henrik,

              Tak for dit svar, det er jo irriterende at de bærbare idag laves sådan, at man må fjerne hele bunden for at sætte mere RAM, batteri i eller at fjerne harddisken.  Jeg er glad for at kunne få gode råd hos dig – TAK….

              Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.