Pc er meget langsom efter installering af program.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
aage
Registreret bruger

Programmets navn: LastPass
Spørgsmål: Efter jeg har installeret programmet er min pc blevet meget langsom og mange gange kan jeg ikke indlæse hjemmesider, jeg skal prøve 2-3 gange før hjemmesiden kommer frem. Kan jeg uden videre slette programmet igen og hvad sker der med alle mine kodeord jeg har gemt i programmet.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jaeh, du kan godt slette det, men det er ikke givet, at det løser problemet…

    De gemte kodeord vil blive slettet, så du skal indtaste dem manuelt igen.

    Mon du har fået noget andet skidt installeret i din computer? I den situation anbefaler jeg altid at skanne med Malwarebytes:

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/malwarebytes

    Du kan også undersøge direkte, hvad der gør computeren sløv:

    Tast Ctrl+Shift+Esc for at aktivere Windows’ Jobliste. Det giver blandt andet en liste over de aktive programmer og processer. Hvis der er noget, der bruger 25 % eller 100 % CPU, har du fundet den skyldige. Du er velkommen til at vedlægge et skærmskud, så jeg kan se på detaljerne.


    aage
    Registreret bruger

      Jeg har 276 password der er flyttet til programmet. Det vil jo tage mange dage at genskabe alle de password, og de fleste lå jo i google og kom selv ind når jeg åbnede siden.

      Jeg har haft malwarebytes installeret i betalings udgaven. Når jeg vil installere programmets gratisudgave, så installeres betalings udgaven som jeg så skal betale for igen. Hvor finder jeg den fil som ikke blev slettet, da jeg slettede programmet.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det var en del… Men det er ikke noget, der belaster en moderne PC væsentligt. Der er noget andet galt.

        Installerer Malwarebytes ikke den 14-dages gratis prøveudgave? Når den udløber, kan du vælge at skifte til gratisversionen. Men indrømmet, den er blevet mere aggressiv til at sælge sig selv.

        Men der må være noget andet i vejen på din PC. Hvis du åbner Windows’ Jobliste kan du se, hvilke programmer eller processer, der spiser for meget CPU-tid eller hukommelse. Vedlæg meget gerne et skærmskud.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.