Pinnacle Studio v.15

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
clackamas
Registreret bruger

Hej,

Er der nogen her på frekvensen som ved noget om Pinnacle Studio?

Jeg har tidligere brugt Studio v.8, – v. 9 (elendig!) og v. 10. som video grabber (og editor) på min Laptop som har firewire indgang.  Navnlig v.10 har virket fint, men kan ikke behandle HD signaler.

Nu skranter min laptop og går sikkert snart til de evige computermarker.  Fordi man ikke kan få nye laptops med firewire indgang har jeg så anskaffet en Pinnacle Movie Box HD bundlet med Studio 15.

Movie Box har en firewire indgang (bl.a.) og connecter til PCen via USB.  Altså konvertere firewire til USB (på en måde så det skulle genkendes af Studio v.15.

Studio v.15 installerer tilsyneladende problemfrit, og starter op problemfrit. (Windows XP) Når jeg så vælger “Import” – og “Importer” er indlæst, så har programmet “Importer” en box øverst til venstre på skærmen med “fra-” devices (input) som man kan vælge.  Nederst til højre har den en aktiv knap (lyser) “Start optagelse”. 

“Importeren” genkender – i input boxen – dels Movie Boxen, dels mit Sony kamera når jeg slutter dette til Movie Boxen. Og jeg kan fra programmet Importer styre kameraet – play, – spole frem/tilbage etc.

MEN, – I samme øjeblik jeg vælger Sony Kameraet i input boxen slukker “Start optagelse” knappen (blanker ud), og jeg kan ikke komme videre.

Er der nogen der har en ide til hvordan man kan komme videre?

PS:  Jeg har prøvet alle flueben, drop downs etc. i Importer vinduet.

På forhånd tak.

Mvh.

Clackamas

PSPS:  Jeg husker at Studio v.10 havde et problem med Windows Vista – som jeg så undlod at købe – Det var vistnok en driver eller en DLL der skulle skiftes ud. 

 

Det var kompliceret – her er en del fejlmuligheder.

Først er det værd at undersøge, om enheden optræder som Firewire via USB – hvis det er tilfældet, skal der være en 1394-enhed i Enhedshåndtering.

Hvis den optræder sådan, kan du bruge WinDV til at gemme film fra kameraet:

http://windv.mourek.cz

Er det ikke tilfældet, skal du måske bruge analog overspilning for at løse opgaven – eller udbygge computeren med en rigtig Firewire port. Men prøv dette først.

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.