Program, der pludselig forsvinder helt fra min komputer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
jobjx
Registreret bruger

Programmets navn:  ashampoo winoptimizer 18
Spørgsmål:   Jeg har flere gange installeret ovennævnte program på min komputer …….Programmet bliver der så  nogle dage, hvorefter det forsvinder helt fra komputeren……… Kan I  hjælpe?        Eller er det nye “Puran Utilities”  et bedre program ?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jeg har ikke nogen god forklaring på, at WinOptimizer forsvinder af sig selv – bliver dets programmappe også slettet, eller der det bare ikoner/genveje?

    Uden at jeg vil kaste mig ud i en direkte sammenligning, er Puran også et glimrende program, og forskellene er sandsynligvis i den mere eksotiske afdeling. Så jeg vil anbefale at sætte Puran op til at rydde op regelmæssigt. Så kan du bruge mere tid på at få noget fra hånden, og mindre på oprydning.


    jobjx
    Registreret bruger

      Tak for svaret.——–Alt bliver slettet……..Ja,  underligt……så vidt jeg husker, synes det at ske,når  jeg kører programmet “Malvarebytes…gratis”…….. men jeg  overvejer så i stedet at installere Puran……..  stor tak

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Aha, Malwarebytes mistænker muligvis WinOptimizer for at være uønsket. Det er ikke godt.

        Så skift til Puran, vi har ind imellem nogle negative oplevelser med Malwarebytes.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.