Servicepakke til Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
b¿rgestrup
Abonnent

Min computer kommer med melding om, at der er opdateringer. Det drejer sig bl.a. servisepakke 1 til Windows 7, men jeg kan ikke få programmet lagt ind.Det går udmærket med indstalleringen og herefter beder den om genstart, men når den er færdig med figurationen, kommer der melding om at der opstod fejl under figurationen og gendanner ændringer.

Af sikkerhedsprogrammer kører jeg med Microsoft Sekuriti Essentials, Malware bytes-anti og System Care 4. Kan I hjælpe?

Først vil jeg foreslå at undersøgen harddisken for fejl. Det gør du ved at køre et Kommandoprompt som Administrator (se første skærmskud) og indtaste denne kommando (se andet skæmskud):

chkdsk /R C:

Her går jeg ud fra, at Windows ligger på C:-drevet. Som du kan se i skærmskuddet vil chkdsk bede om at genstarte computeren, det skal du sige ja til. Så rettes fejlene på harddisken, og derefter kan du prøve opdatering til SP1 igen.

Virker det ikke, vil jeg foreslå at hente SP1 manuelt. Den kan downloades her:

http://www.microsoft.com/downloads/da-dk/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda

Er tingene stadig ikke faldet på plads, må du meget gerne skrive igen, med så mange fejlmeldinger og fejlkoder som mulig. Så ser jeg på sagen igen.


b¿rgestrup
Abonnent

    Tak for svar!  Efter anvisningen har jeg kørt chkdsk, men det hjalp desværre ikke. Når figurationen og gendannelsen er færdig, kommer der en boks frem med meddelelse om, at overførslen ikke kunne gennemføres på grund af E:_FAIL(0x80004005) Herefter har jeg forsøgt at downloade filen, men når jeg kommer ind på siden og trykker fortsæt kommer der en lang kolonne, hvor der står download, og så ved jeg ikke om jeg skal trykke på en tilfældig eller jeg skal udvælge en bestemt. Vil I hjælpe? Venlig hilsen  Børge


    Tips3
    Medlem

                   Ja vi vil da hjælpe, og der er jo ca. 10 på stripe som at du kan vælge imellem, og det er de 3 nederste som du skal kikke på, og servicepakken skal jo passe til din computer, om den er på 32 bit eller på 64 bit.

       

      Den bedste princip er at du dovnloader servicepakken så den feks ligger i dokkumenter, og så brænder du den på en cd-rom eller dvd-skive, og der er jo forskel på hvor store de 3 pakker er på, men den skal kan hverer på en skive.

       

      Og når så at servicepakken ligger i DVD-drevet, ja så installerer du den der fra, ja det kører på en noget anderledes og bedre måde, når at den kommer fra DVD-drevet, måske fordi at der opstår en jævn bitstream fra DVD-drevet og lige ind i harddisken ( Windows 7 ) og så skal læsehovedet i harddisken jo kun arbejde med en ting, nemlig at køre bitstream lige ind i Windows 7

       

      Når du er inde på hjemmesiden hos microsoft skal du jo gå lidt ned på siden og kikke under instruktion for at finde din model, ganske let.

       

       


      b¿rgestrup
      Abonnent

        Hej lotto! Tak for hjælpen, men jeg er stadigvæk i tvivl om hvilken downloadtast jeg skal trykke på. Du skriver, at jeg skal kigge på de tre nederste, men der står jo Windows 6 og jeg kører med windows 7. Jeg vil blive meget glad hvis du vil hjæpe mig med at finde den rigtige knap.

        Venlig hilsen  Børge


        Tips3
        Medlem

                                Når at du kommer ind på hjemmesiden hos microsoft, ja så klikker du på dovnload, og så skal du jo først have kontrolleret at du køre ægte Microsoft Windows 7, og efterfølgende kommer du frem til siden med 10 forskellige dovnload af servicepakke 1.

                       Du skal vælge imellem de 3 nederste til din computer.

           

           

                            Hvis at du køre Windows 7 32 bit skal du vælge følgende =

           

          Windows 6-1-KB976932-X86.exe      på    537.8 mb

           

                           Hvis at du køre Windows 7 64 bit skal du bruge følgende =

           

          Windows6.1-KB976932-X64.exe    903.2  mb

           

               Hvis at du køre en 64 bit Itanium maskine skal du bruge følgende  =

           

          Windows 6.1-KB976932-IA64.exe     på  511.6  mb

           

          Og når du skal brænde pakken til disk, skal du sikre dig at disken er stor nok, hvis at dine cd-rom ikke kan indeholde den på 903.2 mb skal du vælge at brænde pakken på en DVD skive, og service pakken skal kan hvere på en disk, eller kan det ikke virke.

           

          Når du klikker på dovnload af service pakken så gem den i en mappe som du kan huske, og når den så ligger i en mappe, så højreklik på servicepakken og send til DVD-drevet, og så brænder den jo pakken til disken automatisk.

           

          Og når at den er brændt til disken, ja så putter du disken i dvd-drevet og når at den åbner i vindue på skrivebordet, ja så klikker du på servicepakken og installerer pakken direkte fra dvd-drevet.

           

          Køre super godt på denne måde, og mange andre har særdeles god held med at installer pakken fra dvd-drevet……………….

           

           

           

           

           


          b¿rgestrup
          Abonnent

            Mange tak for svar! Særlig tak til Lotto, som har haft megen ulejlighed med anvisningen. Komputer for alle har anbefalet mig at køre shkdsk/RC: eller hente den hjem. Lotto har givet anvisning om at hente pakken hjem på en DVD og køre den derfra, men intet har givet resultat.  I et af forsøgende kom der til slut en boks med Fejl:Error_SXS Assenbly_Missing(OX80073701) Med værktøjet rettede jeg fejlen, men det hjalp heller ikke. Nu håber jeg, at nogen har et godt råd.  Børge

            tips
            tips
            Registreret bruger

              Når at vi snakker om service pakker til Windows XP og Vista og Windows 7 og offices 2003 og 2007, jeg tror at jeg har installeret disse service pakker 50 gange fra en CD-rom, og det lykkes i første forsøg hver gang, så måden at gøre det på er ganske udmærket.

               

              Men måske er din computer skadet i filerne, og det kan jo feks ske hvis at du har fjernet et program feks, og så tror jeg feks ikke at det hjælper at gendanne computeren til et tidliger tidspunkt, så er skaden sket.

              Mange programmer kan fjernes helt uden problemer, men nogle programmer ødelægger Windows når at de fjernes.

              Og så er der kun en mulighed, at slette harddisken total og lave en ny installation.

               

              Men kom gerne med mange oplysninger om din computer =

               

                          Er det feks en helt ny computer ??????????

                          Er det en gammel computer der er opgraderet til Windows 7 ?????

               

              Hvis at det er en gammel computer, ja så trænger den nok til en total sletning af harddisken, for at fjerne alt mulig gammel skidt, og jo så at starte på en frisk, hvor at den bliver som ny igen i programmerne………

               

               


              b¿rgestrup
              Abonnent

                Tak for svar!  Det kan jo godt være det bliver nødvendig at slette harddisken. Det er bare ikke så rart. Jeg synes heller ikke, at jeg har kørt så mange programmer ind og ud, og jeg har altid været god til at rydde op. Min computer er en knap to år gammel HP Compaq AMD AtlonTM 2 processor og fire gb ram. Den er leveret med Windows 7 installeret.                                   Børge

                Jeg havde overset, at der var nye svar i denne sag – beklager. Mere hjælp:

                Fejlmeldingen 0x80004005 tyder på en fejl i Windows’ systemfiler. Det kan som regel løses ved at køre dette reparationsprogram fra en kommandolinje med Adminstrator rettigheder:

                sfc /scannow

                Det tager nogle minutter og reparerer automatisk eventuelle fejl.

                Alternativt er årsagen for mange filtre på netværksforbindelsen. Det har Microsoft beskrevet i denne artikel:

                http://support.microsoft.com/kb/2530477

                Der er også et lille FixIt program, der løser problemet. Prøv at køre det.

                Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.