Tilmelding til app

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 1 måned siden.
Oprettet af
mogenslj
Abonnent

Programmets navn:Drivestrike
Spørgsmål:Jeg har forsøgt at tilmelde mig til Drivestrike; men jeg har begået en brøler. I vejledningen i Komputer 18 overså jeg punkt 3 :Referred By. Jeg fortsatte installationen; men jeg kan ikke logge mig ind. Skal jeg evt. oprette et nyt brugernavn?

Med venlig hilsen mogenslj

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Mogens

  Du kan ikke logge ind? Det tænker jeg bør løses ved at bruge “Glemt adgangskode” funktionen – og derefter nedlægge din konto. Jeg har ikke selv arbejdet med Drivestrike, så jeg kender ikke de præcise muligheder.

  Hvis det ikke kan lade sig gøre at slette kontoen, eller hvis det stadig er et problem at logge ind, kan du løse det med en gratis e-post konto hos Google eller andre steder. Der kan du så sætte en videresendelse op, så post til den nye konto automatisk videresendes til den, du har i forvejen.

  Her kommer så et trick til Gmail konti:

  Det står en frit for at sætte punktum ind i den første del af adressen, før @-tegnet. F.eks. vil Gmail håndtere [email protected] helt som [email protected] – men de fleste hjemmesider vil opfatte de to adresser som forskellige. Det gør det nemt at rette op på fejl som denne.

  Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.