Tvivlsom virkning?

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  user-333392 5 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
user-333392
Abonnent

Programmets navn:Win Update Stop
Spørgsmål: Har andre erfaring for, at Microsoft kan gå “bag om” ovennævnte program og genaktivere opdateringsfunktionen?
Da KfA kom med programmet for et par blade siden, sagde jeg: Det er lige mig, og installerede programmet. Jeg aktiverer det, når jeg opholder mig i mit fritidshus, hvor jeg har mobilt bredbånd med begrænset forbrug således, at når månedens max er nået, går hastigheden ned til “skridtgang”.
Jeg har flere gange oplevet, at opdateringer er foretaget, selv om jeg havde aktiveret spærringen. Senest her til aften den 11. juli 2018, hvor der pludselig lød en jingle og en meddelelse om planlagt genstart for at aktivere en samlet opdatering til Windows 10 version 1803. Min kontrol viste, at Win Update Stop’s spærring var slået fra (og jeg har ikke gjort det). Det er i øvrigt ikke første gang. Derfor er programmets funktion tvivlsom for mig.

Med venlig hilsen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Ja, jeg har samme erfaring…

    Du skal hente den nyeste version for at få det til at fungere igen:

    https://www.novirusthanks.org/post-install/?program=win-update-stop

    Jeg taler lige med vores Fordelsredaktør om at få opdateret det i Fordelszonen.


    user-333392
    Abonnent

      Hej Henrik Clausen

      Takker for svaret. Jeg vil opdatere i nærmeste fremtid. Har i øvrigt lige været 5 dage i fritidshuset, hvor programmet undgik overruling. Efter hjemkomst i går var der 4 ventende opdateringer – herunder en ny samlet opdatering til Windows 10, version 1803.

      Med venlig hilsen./ODL

       

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.