VCL programmet

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
123felix
Abonnent

Programmets navn: VCL
Spørgsmål: Hej Henrik.

Jeg har et problem med VCL! Når jeg afspiller en DVD med en egen optagelse og optager et afsnit fra denne , med den røde optageknap, sker det at den hakker lidt nogle steder i optagelsen. Når jeg så afspiller det jeg har optaget på PC´en følger lyden ikke med billedet, irriterende? Jeg har så under værktøj fundet “synkron” og får lyden til at følge billedet, prøver så at optager stykket igen men det hjælper ikke! Hvordan løses problemet? Det er jo ellers et virkelig godt program, men findes der et andet program der kan løse problemet?

Venig hilsen

123Felix

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Ja, det med synkronisering og afbrydelser kan være drilsk, det kender jeg selv…

    Jeg vil foreslå at prøve DVDFab, der ligger i en gratis udgave her:

    https://fordelszonen.komputer.dk/programmer/dvdfab


    123felix
    Abonnent

      Hej Henrik.

      Tak for dit svar. Men jeg synes at programmet DVDFab er noget indviklet at bruge, finder ikke rigtig en løsning på mit problem. VCL er jo godt på den måde, at man kan bestemme et specielt stykke af optagelsen fra en DVD man vil optage og afslutte, for derefter at gemme den. Det ser jeg ikke man kan med dvdfab.

      Venlig hilsen

      123Felix

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Selv tak – men jeg har desværre ikke noget mirakelmiddel til at få synkroniseringen til at fungere med VLC. Jeg har selv redigeret en del video i tidens løb, og har ramt alle mulige problemer med at holde lyden synkron – det gør ikke livet nemmere, at DVD’er kan være indspillet med en del forskellige videoformater og kodninger.

        Nu har jeg ikke problemet selv – men jeg ser, at VidCoder har klart opgaven, når VLC har gjort knuder:

        https://www.videohelp.com/software/VidCoder

        Prøv den, og lad mig genre høre, hvordan det går.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.