Videoredigering.

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
peter-godrim
Medlem

Jeg har nogle gamle videobånd optaget med mit gamle videokamera JVC GR-S505, som i øvrigt nu desværre er gået i stykker. Jeg har derfor fået min TV-forhandler til at lægge de gamle videobånd over på DVD, men jeg vil gerne redigere i disse DVDér – slette nogle passager, opdele DVDén i kapitler o.s.v. Jeg har et videoredigeringsprogram Pinnacle Studio, version 9 på min PC, men det synes jeg ikke, jeg kan bruge, så hvad kan jeg gøre i stedet for?

Har KOMPUTER FOR ALLE skrevet noget om dette emner engang? Kan en redigeret DVD efterfølgende brændes over på en DVD ved hjælp af programmet Ashampoo Burning Studio?

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Peter,
     
    Du skal først og fremmest bruge et program, der kan kopiere indholdet af din dvd til rene MPEG-videofiler til harddisken. Det kunne fx være dette gratisprogram (som dog ikke kan kopiere krypterede dvd’er, men det burde ikke være et problem med din hjemmebrændte dvd):

    http://www.winxdvd.com/dvd-ripper/

     
    Derefter kan du redigere de enkelte klip med et videoredigeringsprogram, fx Pinnacle Studio.
     
    I øvrigt får du i blad 3/2011 en registreringskode med Komputer for alle, der giver dig købeprogrammet WinX DVD Ripper Platinum helt gratis. Med det kan du også kopiere krypterede dvd’er.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.