VLC Media Player

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
olcarst
Abonnent

Programmets navn:VLC Media Player (dansk/W10)
Spørgsmål:Problemer med at optage lyd/video

Jeg har pludselig fået et problem med VLC Media Player som jeg ellers har brugt længe og uden problemer. Men nu har jeg problemer med at optage både lyd og video. Her sidst var det en video som er en del af en serie DVD’er om lystfiskeri som jeg har optaget, og alle de foregående har jeg optaget uden problemer, men nu sker der ingenting!. Det ser ud som om den optager men bagefter er der ingenting eller måske kun et enkelt still billede og så ikke mere. Jeg har fået en liste med fejlkoder som ikke siger mig noget.  Jeg har også haft problemer med almindelige lyd CD’ere, men løste problemet ved at skifte til en CD Grabber istedet. Men jeg er glad for VLC Player og den afspiller også fint det den skal – det er kun optage delen som fejler. Nogen der har et bud?

Fejlkoderne er bl.a. : “buffer deadlock prevented”, “ES_OUT_SET_(group_)PCR is called too late”, “Could not convert timestamps” + et par stykker mere.

 

 

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det kan være at DVD’en har en menu, der driller. Når du åbner den fra VLC, har du mulighed for at slå menuen fra.

    Hjælper det ikke, vil jeg gerne høre om problemet også eksisterer på DVD’er, du tidligere har kopieret – og se et skærmskud eller to af de fejl, du får.


    olcarst
    Abonnent

      Har forsøgt at slå menuen fra uden held – så det er muligvis der problemet er, for menubilledet kan jeg godt optage, men så heller ikke mere desværre så går optagelsen i stå. Det vil sige man kan ikke se den går i stå det ser ud som om den optager det er først bagefter man finder ud af at det kun er menubilledet den har gemt. Har ikke lige en af de DVD’ere som gik glat igennem så det kan jeg ikke lige teste det, men vil gøre det senere når jeg får fat i en af dem igen. Har prøvet at afinstallere VLC og så installere en 64 bit version igen direkte fra VideoLan uden at de har hjulpet. Men den version i har i Fordelszonen til W10 er det en 32 eller 64 bit version, og gør det nogen forskel?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det gør ikke nogen større forskel om det er 32- eller 64-bit udgaven. 64-bit udgaven er lidt hurtigere (10-30 %), men der kan også være problemer med såkaldte ‘codecs’. Men det er ikke problemet her.

        Nu har jeg ikke brugt VLC til at kopiere DVD’er (endnu), men tænker at der kunne være mulighed for at kopiere de enkelte film fra DVD’en, i stedet for hele DVD’ens struktur? Det har jeg brugt i andre programmer.


        olcarst
        Abonnent

          Jeg fik downloaded DVD’en ned på harddisken med ImgBurn så fik jeg det hele. Problemet med at kopiere enkelte film fra DVD’en er at optageknappen lyser rødt hele tiden også selv om jeg bare vil afspille en CD el. DVD. Jeg kan ikke bare starte en optagelse hvor jeg vil, den “insisterer” på at starte fra start om jeg så må sige, og jeg kan ikke se om den optager eller bare “lader som om”.  Lidt spøjst syntes jeg.

           

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Jaeh, det er egentlig ikke en optagelse, det er en konvertering. Og når det handler om at ændre en hel videofil fra et format til et andet, er det naturligt at starte fra Byte 1 og tage hele filen.

            Man kan så klippe den konverterede fil bagefter. Sig til, hvis du vil have forslag til det.

            Kunne du vedlægge et skærmskud med den knap, der står i rødt..?

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.