Wash and Go vasker alt væk.

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år siden.
Oprettet af
gurliruby
Abonnent

Programmets navn: Wash And Go
Spørgsmål: Jeg har lige anvendt det nye system Wash And Go, analyseret, taget back-up og cleanet. Da jeg så checkede Downloads under stifinder var mappen helt tom. Og nu kan jeg ikke finde frem til hvor de manglende filer befinder sig. Jeg har prøvet Restore, men der kom ikke  noget tilbage i Downloads. Hvordan finder jeg så de manglende filer? de rensede filer skulle gemmes i to uger, men hvor? Det ser ud til at være en fejl i programmet, at alt er forsvundet. Hjælp!

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det lyder forkert, for som standard går Wash And Go ikke efter hentede filer. Mon du har gjort noget ekstra for at fjerne filer fra denne mappe, f.eks. brugt funktionen til at slette filer sikkert?


    gurliruby
    Abonnent

      Jeg sad med Komputer for alle-bladet foran mig og fulgte den vejledning, der var til programmet, og krydsede de samme felter af, som de anbefalede til start. jeg modtog også resultatet, og gik så ind på min pc for at se , hvad der var sket. Der opdagede jeg så at mappen med Download og mappen med Programmer var helt tomme. Jeg gik tilbage til Wash and Go og krydsede af for Restore og checkede hvor de fjernede filer var placeret. Men mappen med de slettede filer var i et format, som jeg ikke kunne åbne, og så var jeg lige vidt. Jeg havde bl.a. under Download en del e-bøger og vejledninger til forskelligt. Til alt held har jeg en ekstern harddisk med back-up af alle mine filer,  men jeg tør ikke anvende Wash and Go mere. Jeg kan ikke se at jeg har handlet forkert, da jeg har fulgt vejledningen nøje. Jeg tror at der måske er sket det, at programmet er gået direkte videre til Clean uden at jeg har givet tilladelse til det. Jeg lod computeren køre, mens jeg foretog mig andre ting, og da jeg vendte tilbage var ulykken sket. som sagt – uden min tilladelse. Men hvis det er tilfældet, er programmet ikke godt.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Også mappen Programmer? Det lyder endnu mere forkert end at Wash And Go skulle have slettet hentede filer. Er nogen af de installerede programmer holdt op med at fungere? Hvis ikke, mistænker jeg at du kan have ekstra mapper med de samme navne?

        En anden mulighed er, at din harddisk har udviklet fejl, der har ramt de hentede filer, da den arbejdede hårdt under oprydningen. Jeg foreslår at give den harddisk et helbredstjek:

        https://fordelszonen.komputer.dk/computerudstyr/hdd-scan


        gurliruby
        Abonnent

          Min harddisk er en relativt ny SSD harddisk, og før jeg evt. downloader et program som hdd-scan skal jeg lige være sikker på at programmet er kompatibelt med en SSD harddisk.

          Jeg har ikke opdaget manglende programmer efter Wash and Go, men heller ikke fundet programmerne andre steder. Så vidt jeg kan se tager en ekstern harddisk ikke sikkerhedskopi af programmer, men af andre elementer på harddisken.

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            HDDScan er kompatibelt med SSD – men når det er et nyt drev, ligger problemet næppe der.

            Det er almindeligt at programmer til sikkerhedskopiering ikke tager programmer med. De kan være besværlige at kopiere (hvis de er i brug), og endnu vanskeligere at gendanne. Hvad der præcist tages med i sikkerhedskopien afhænger mere af programmet end af den eksterne harddisk.

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.