Advarsel modtaget: Barisderin.com

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 måned siden.
Oprettet af
peealb
Registreret bruger

Hej, Jeg har modtaget en advarsel, at jeg er ramt af noget der hedder “Barisderin.com”…. hvad kan jeg gøre ved det…?

Desuden undrer mig følgende:

Via Yousee routeren har jeg to netværk, en på 5GHz (skal bruges til TV boks) og en på 4GHz til min computer. Jeg oplever hele tiden, at min 4GHz forbindelsen aut. ændres til 5Ghz på min computer, uden min gode vilje. Det medfører, at der er flere ting der ikke fungerer før jeg opdager, at forbindelsen nu IGEN IGEN er ændret fra 4 til 5Ghz, og manuelt ændrer forbindelsen til 4Ghz.

Er jeg ramt af noget alvorligt…? Eller er det “bare” almindelige IT drillerier..? Tak” for svar Hilsen Peer

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Barisderin er noget skidt, som du skal af med. Den kommer som en udvidelse til flere browsere, så den præcise måde at fjerne det varierer lidt. I alle tilfælde skal du ind i din browser indstillinger og fjerne suspekte udvidelser. Du kan såmænd starte med at deaktivere alle udvidelser, du ikke stoler ubetinget på, og se om det får ram på problemet. Derefter kan du genaktivere dem, du gerne vil have, og følge om problemet komme igen. På den måde kan du indkredse præcist, hvilken udvidelse, der kommer med Barisderin.

    Og så det med netværket. Det er sikkert en 2,4 GHz forbindelse, du har fået anbefalet at bruge med PC’en. Den har længere rækkevidde og vil derfor være mere stabil. Når du bliver sat på 5 GHz forbindelsen er det sikkert fordi computeren måler, at den er hurtigere, og foretrækker den. Det kan løses ved at fjerne fluebenet ved “Opret forbindelse automatisk” – det skal gøres, mens du ikke er forbundet til 5 GHz forbindelsen.

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg