Antivirusprogram

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
user-357812
Registreret bruger

Jeg har installeret Malwarebytes og Spyhunter på min pc.Hver dag oplyser Malwarebytes at pc’en er skannet og der ikke fundet nogen trusler.  Spyhunter oplyser, at der er fundet malware – den samme hver dag, “search.searchytdvta.com” , som fjernes.

hvilket program skal man stole på?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Her skal du stole på SpyHunter, for Searchytdvta er noget stads, der skal væk.

    Interessant nok kan det optræde i Windows-listen Apps og funktioner. Står det i den liste, kan det afinstalleres som et almindeligt Windows-program.

    Det er dog sandsynligt, at programmet har inficeret din browser. Metoden til at fjerne den er forskellig fra browser til browser, så lad mig lige høre, hvilken browser, du bruger?


    user-357812
    Registreret bruger

      Ja, Spyhunter giver hver dag besked om, at filen er fundet og bliver slettet. Men tilsyneladende ikke effektivt, for den bliver ved med at dukke op.

      Jeg bruger Edge som standardbrowser, men har også Chrome.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Det lyder som om en udvidelse til Edge (muligvis Chrome) bringer de filer tilbage. Gå ind i Indstillinger / Udvidelser og slå alt fra, der ikke er åbenlyst sikkert. Fjern så filerne igen.

        Jeg vedlægger et skærmskud, der viser hvor du finder udvidelser i Edge:

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.