Antivirusprogram F-Secure

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
lissi schneidelbach
Registreret bruger

Min Pc brød ned under Windows automatisk opdatereing. Den blev rep. på værksted, som kostede.

I mellemtiden købte jeg en ny PC som manglede en del programmer. Der var ilbud på PC,eren med McAfee, som jeg ikke vil have. Jeg gik til en butik for at købe NORTON, Men en MEGET emsig sælger sagde, det skulle jeg ikke for han havde et meget bedre program F-Secure. Jeg kunne huske en del år tilbage, hvor i havde det gratis på jeres (dengang CD).

Jeg købte det, men nu kan jeg ikke finde jeres anbefaling mere? Jeg har fået en udprintet instalationskode til 2 PCer.

Inden jeg installerer programmet, er der noget jeg skal afinstallere først? På min anden (gl. nu repareret) PC ligger Norton, som udløber 1.4.

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er en evig kamp at finde ud af, hvad der er bedst, og kvaliteten af selv anerkendte programmer kan svinge meget med tiden. Der er to betalingsprogrammer, jeg regelmæssigt anbefaler:

    – BitDefender, der på det seneste har været bedst i mange test.

    – Kaspersky, der konsekvent har været blandt de bedste i mange år.

    Jeg foreslår at undersøge priserne, og gå efter det, der passer bedst på dit behov. Der findes en del pakker og kombinationer, familietilbud etc. Og medmindre du har risikabel opførsel, er de dyreste versioner næppe nødvendige.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.