AVG karantæne

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
bent lauridsen-2df9b495ad
Registreret bruger

AVG virusscanner meddeler at Programfil Iobit\Iobit Malware Fighter\IMF.exe sat i karantæne p.gr.a. Infektion med ”FileRepMalware (PUP)”. Se vedhæftede fil.
Kan dette have noget på sig? Eller kan det betegnes som ”falsk positiv?
Jeg anser IObit som værende et reelt foretagende, som også anbefales af Komputer for alle.

Bent Lauridsen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Bent

  Nu kom den vedhæftede fil ikke med – men lad mig starte med at slå fast:

  At et program kategoriseres som ‘PUP’ betyder ‘irriterende’, ikke ’skadeligt’. Der er ikke noget skadeligt i IObit-programmerne, de er testet og godkendt af os.

  I modsætning til ’skadeligt’ er ‘irriterende’ et vurderingsspørgsmål. Malwarebytes har for eksempel denne ret omfattende liste af kriterier for, hvad der gør et program til PUP:

  https://www.malwarebytes.com/pup/

  På Komputer for alle har vi ofte sorteret nyttige programmer fra, fordi de reklamerede for aggressivt for opgraderinger, andre programmer og/eller sendte for meget e-post. Men for de IObit-programmer, vi har bragt, har det i hvert tilfælde været vores vurdering at de er interessante og nyttige nok til at vi kan leve med nogle reklamer. Producenterne af programmerne skal jo også leve af noget, og opgraderinger fra gratis versioner er vigtigt for dem.

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg