download sikkerhedsprogrammer uden abbonnement

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
nulputte3344
Abonnent

Hej

jeg hjælper en gang imellem familien med deres pc. I den forbindelse ville det være rart hvis man kunne downloade sikkerhedsprogrammer fra fordelzonen uden login først.

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej

    Jeg kan godt spørge vores Fordelsredaktør, men jeg tror ikke at han vil være indstillet på at lave sådan en ændring.

    Så i stedet vil jeg foreslå at hente dine favoritprogrammer fra Zonen ned på en USB-nøgle – og her kan du jo hente alt, du kan forestille dig at få brug for. Så har du dem lige ved hånden, når du hjælper familien 🙂


    nulputte3344
    Abonnent

      tja.

      eksempel (til at motivere ), en 85 årig der faktisk aldrig har skrevet på maskine VILLE selv håndtere sine digitale papirer på internettet, så han måtte jo igang. Han bor langt fra mig.

      I den forbindelse bruger han en browser og email, så det ville være smart hvis man kan sende et link og han ikke skal downloade fra flere forskellige sider, jeg har erfaret at disse sider (f.x. gratis antivirus ) kan være meget forvirrende, hvor den gratis download er godt gemt. Og dette hersens med www sikkerhed er jo lidt komplekst for denne person, så det skal gøres så enkelt som muligt.

       

       

       

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Joeh, men Fordelszonen er netop en service for abonnenter og løssalgskøbere. Det er en noget-for-noget service, hvor vi tager os af de problemer, du beskriver så fint.

        En anden mulighed er, at du henter filerne til din egen PC, og så videresender dem via Skype, WeTransfer eller en tredje måde at dele filerne.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.