Er der adblocker i Panda Dome

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  jeko1965 4 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
jeko1965
Registreret bruger

Hej

Jeg har installeret Panda Dome, som er et godt antivirus program, men nu er der flere sider som jeg ikke kan komme ind på, da jeg har fået installeret en adblocker på min pc. Jeg har opdateret min pc til den nyeste version af Windows 10, og der blev også installeret MS .NET Framework 4.0   Jeg gik ud fra at det var en del af den nye version af Windows 10, men jeg kan se når jeg søger efter adblocker på Pandas hjemmeside, at så kommer der nogle spørgsmål og svar frem om MS .NET Framework 4.0   Er det en adblocker? Og hvis det er hvordan fjerner jeg så den eller finder den på min pc, for jeg kan nemlig ikke finde MS .NET Framework 4.0 når jeg søger efter det på min computer.

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Lad mig starte med .NET Framework. Som programmør kender jeg det rigtig godt, og det er en komponent, der er nødvendig for de fleste almindelige Windows-programmer. Det har ikke noget med reklameblokering at gøre, og skal bestemt ikke afinstalleres!

    De forskellige reklameblokkere fungerer ved at filtrere reklamer væk fra de sider, der vises, ikke ved at forhindre visning af siderne som sådan. Nu giver du ikke nogen eksempler, men jeg er sikker på, at der sker noget andet. Panda har nemlig et filter til at blokere for “upassende” indhold – kaldet “Parental Control” – og da den slags filtre kan være ret moralistiske, følger deres lister andre standarder, end vi er vant til i Danmark. Så se efter den funktion i programmet. Selv slår jeg altid den slags fra, Disney skal ikke have ret til at bestemme over hverken mine eller mine børns internetbrug.


    jeko1965
    Registreret bruger

      Hej Henrik

      Tak for svaret.

      Problemet er løst nu, men det var ikke Panda der var årsagen, men derimod Privacy Badger som blokerede for siderne på internettet.

      Jeg prøvede at følge dit råd om Parental Control eller forældre kontrol på Panda, men jeg kunne ikke finde Parental Control, om muligheden kun er der, hvis man har betalingsversionen af Panda, ved jeg ikke.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.