Google drev – kode

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Programmets navn: Google drev
Spørgsmål: Kan man sætte en adgangskode på Google drev?


kaj-emil
Abonnent

    Hej Signes far

    Det korte svar er: “Nej det kan du ikke, du kan ikke knytte flere password til din Google-konto”.

    Jeg viser dog her en detalje (med tre billeder), der muligvis kan have din interesse.

    1. I 2012 (6-7år siden) oprettede jeg en konto via Google, der udelukkende skulle køre Google-drev. Kontoen blev oprettet med en live.dk og ikke en gmail.com mail-adresse.
      Det er helt klart, at jeg ikke kan bruge mail-funktionen (det er jo en Microsoft-server), men alligevel prøvede jeg at trykke på ikonet Gmail, og hvad hendte så?
    2. Efter at have besvaret nogle spørgsmål fik jeg omformet min live.dk konto til en gmail.com konto og alt hvad der var af album’s og andet var der intakt. Bemærk her (på billedet), at jeg havde en gmail-konto i forvejen og kan skifte imellem mine to kontoer.
    3. Der kom en mail fra Google, hvoraf det fremgår, at hvis jeg har lyst, kan jeg stadig logge på med min live.dk…imponerende.

    Med venlig hilsen

    Kaj-Emil

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Interessant spørgsmål – og som Kaj-Emil siger, er svaret ‘Nej’.

      Google Drev er en del af din Google-konto, og når du er logget ind der, er Drev åbent. Så for at låse adgangen til Google Drev, skal du logge ud af din Google-konto.

      Forslag: Du kan have mere end en Google-konto, så du kan oprette en ny konto til de filer, du har brug for at låse adgangen til. Så kan du være logget ind på din daglige konto fra en browser (f.eks. Chrome), og logge ind på den anden konto efter behov, f.eks. med Firefox.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.