Google – flere konti

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  signesfar 5 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Jeg har prøvet at lave en sikker opbevaring på Google drev ved at oprette en ny konto med totrinsbekræftelse ved login. Jeg tænker, at det må være en af de sikreste måder til at gemme noget på et Google drev.

Det hele lykkedes: Jeg har fået bekræftelse fra Google på, at totrinsbekræftelsen er oprettet, og et par login-test viste, at det fungerede. Det, jeg lægger på det drev, som hører til den nye konto, kan ikke ses fra min almindelige mailkonto og dens tilhørende drev. Ved login på den nye konto skal jeg angive det nye password og en kode, jeg får tilsendt på min telefon.

Men efter et par gange er totrinsbekræftelsen holdt op med at fungere. Den nye konto kræver nogle gange alene password, og så er der fuld adgang. Andre gange kræver den indtastning af den kode, som skal komme på min telefon, men den dukker til gengæld aldrig op. Hvad gør jeg ved det?

Er der almindeligt kuk i systemet? Eller er det en forklaring, at Google kender min identitet (navn, tlf.nr.) og derfor ikke kan tilføje totrinsbekræftelse til en ny konto, mens der er almindelig adgang på den gamle?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det var lidt kompliceret…

    Totrinsbekræftelse holder rede på, hvilken enhed, du logger ind fra, og sparer dig besværet, når du logger ind fra en kendt enhed. Hackere, der prøver fra en anden enhed (computer), vil stadig møde barrieren.

    Og så det med filerne: Her kan du dele mapper i Google Drev fra den ene konto til den anden. Så kan du arbejde med filerne fra begge konti.


    signesfar
    Abonnent

      Igen et perfekt svar. Mange tak.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.