googlecm.hit.gemius.pl

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
jschroeder
Registreret bruger

Hej

Er der nogen, som har et bud på hvad “googlecm.hit.gemius.pl” er ?

Nogen bud på hvordan “googlecm.hit.gemius.pl” fjernes ?

Tror at det er en virus der har lagt sig ind på Microsoft Edge browseren. Er denne evt. virus med i Komputer test af virusprogrammer i næste udgave af bladet ?

 


jschroeder
Registreret bruger

    Her lidt mere

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Det er en cryptominer…

      Den vil ikke skade din computer i egentlig forstand, men sidder i baggrunden og leder efter Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Og det skal den naturligvis ikke!

      Den konkrete fejlmelding kommer fra at programmet prøver at bruge Edge-browseren til at sende resultaterne tilbage til udviklerne, og det bliver blokeret. Derfor en fejlmelding, der ser ud til at komme fra Edge, ikke fra piratprogrammet.

      Sørg for at have Edge og Chrome lukket, og kør så en skanning med Malwarebytes.

      Det var den nemme del, nu kommer det indviklede:

      Programmet kommer sandsynligvis fra en hjemmeside (Pirate Bay?), der kører det i browseren, når du besøger siden. Derfor vil det komme tilbge, hvis den side åbnes igen. Og den slags husker browserne. Særligt Chrome er slem til at huske dine tidligere sider – og synkronisere dem ind fra andre enheder (PC/telefon/tablet). Så hvis du bruger Chrome, kan det være nødvendigt at slå synkronisering fra, nulstille startsiderne, og rense alle dine enheder for piratsiden.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.