Hack tjek og USB stik

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
user-505091
Registreret bruger

Jeg har et problem med at jeg trods det at jeg har alle sikkerheds programmer på min komputer er der nogen der kikker med  jeg har hack tjek programmet på min komputer og den viser at jeg skal skifte password men det har jeg gjort mange gange og det hjælper intet, jeg har et usb stik som er blevet skrive beskyttet og det er ikke mig der har gjort det hvordan fjerner jeg skrive beskyttelsen?.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Jeg kender ikke et program “Hack check”? Windows og vores sikkerhedsprogrammer er udmærkede til at råbe op, hvis der er noget galt.

    Ang. USB-nøglen er der to muligheder:

    Nogle USB-nøgler og almindelige SD-kort har en diskret placeret omskifter til skrivebeskyttelse. Du kan have skiftet den ved et tilfælde.

    USB-nøglen kan have opdaget en intern fejl, og reageret på det ved at aktivere en permanent skrivebeskyttelse. Det gør den for at beskytte de data, der allerede ligger på den. Men sker det, kan skrivebeskyttelsen ikke fjernes. I den situation får du brug for en ny USB-nøgle.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.