Huawei og iPad virusbeskyttelse

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 måneder siden.
Oprettet af
signesfar
Abonnent

Huawei Mediapad M5 leveres med forudinstalleret virusbeskyttelse. Er det bedst at bevare denne virusbeskyttelse – og bliver den løbende opdateret – eller bør man udskifte den med et af de programmer, som Komputer for alle har testet og anbefaler?

Er der virusbeskyttelse på en iPad? Hvis ja, bliver den opdateret, og kan den udskiftes med et andet program, hvis man ønsker det?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Lad mig starte med det nemme spørgsmål:

  Der er ingen virusbeskyttelse på iPad eller iPhone – fordi det ikke er nødvendigt:

  Alle programmer installeres gennem Apples AppStore, og er kontrolleret for virus og anden skadelig opførsel før de overhovedet bliver tilgængelige for almindelige brugere.

  Huawei-spørgsmålet er lidt sværere, og det er et, der er ved at gå politik i: USA vil helst have os til ikke at bruge produkter fra Huawei. Men det har ingen indflydelse på det tekniske:

  Google har en løsere fremgangsmåde omkring sikkerhed på Android-apps end Apple/iPhone. Men apps med virus bliver stadig fjernet lynhurtigt fra Google Play, og de er derfor meget sjældne. Situationen er en anden, hvis du laver risikable ting med din telefon – at aktivere root-adgang, bruge programmer fra ukendte kilder, eller slå Debug-funktioner til. Hvis du gør nogen af de ting, bør du have et godt, uafhængigt antivirus, f.eks. Norton.

  Men hvis du bruger din telefon normalt, uden at bryde sikkerheden på det, er det indbyggede tilstrækkeligt.

  Personligt har jeg ikke noget antivirus på min Samsung Galaxy S7. Jeg har prøvet forskellige, men har fjernet dem alle, da de blev ved med at forstyrre mig med: “Se, vi har ikke fundet nogen problemer!”

  Du skal være abonnent for at skrive et indlæg