Hvilket antivirus program skal jeg NU bruge?

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 1 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
ho230650
Registreret bruger

Hej KomputerForAlle. Jeg har hidtil haft antivirus programmet Avast, men synes jeg vil prøve noget nyt. Kan jo blive lidt forvirret da der hele tiden sker noget nyt. Jeg mener dog jeg for nylig har læst i et af jeres blade at Norton 360  er det bedste. Nu har jeg imidlertid lige læst at TOTALAV har overhalet Norton, og synes endda jeg læste at det kunne man downloade gratis lige nu!?!. – Hvad mener I, og hvilket program skal jeg vælge?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hvis det skal være gratis, anbefaler vi BitDefender:

  https://fordelszonen.komputer.dk/sikkerhed/sikkerhedsprogrammer/bitdefender-antivirus-free

  Avast faldt i med begge ben angående misbrug af brugerens data, og jeg har også set uvederhæftige reklamer fra dem. Det har vi smidt ud, og det kommer ikke ind igen.

  Hvad angår betalingsprogrammer har vi ikke en fast anbefaling. De etablerede produkter er alle udmærkede, så pris i forhold til antal enheder bliver også en vigtig faktor. Personligt kan jeg godt lide Kaspersky, Norton er også rigtig godt. Her er det egentlig vigtigere, at programmet er forståeligt og let at bruge – det betyder en del for at det bliver brugt rigtigt. Medmindre du har direkte risikoadfærd er det ikke vigtigt at tage det, der har den absolut højeste træfprocent.


  hpor¿823556
  Abonnent

   Bitdefender lukker for den frie udgave den 31/12 2021.  Hvilket gratis antivirusprogram vil I så anbefale?

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Det er under overvejelse på Redaktionen.

    Indtil da vil jeg lige høre til dine internetvaner? Hvis du generelt opfører dig fornuftigt, ikke henter programmer fra fremmede sider (brug Fordelszonen!), og lader være med at følge suspekte links i e-mail, er Windows’ indbyggede antivirus tilstrækkeligt.

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Og så har jeg et svar fra Redaktionen – det bliver Avira:

     https://fordelszonen.komputer.dk/sikkerhed/sikkerhedsprogrammer/avira-free-antivirus

     Det skriver vi om i vores Nyhedsbrev snarest, og naturligvis i bladet.

     Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.