Ingen G-mail efter instalation af Windows Firewall Control

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 1 måned siden.
Oprettet af
johnlin
Abonnent

Efter at jeg har installeret Windows Firewall Control (WFC) har jeg ikke kunnet bruge min G-mail før jeg har slået WFC fra. Er der ikke et sted hvor jeg kan tillade bestemte programmer køre igennem Firewallen?

Primært bruger jeg Outlook til E-mail. Jeg kan godt ønske, at være fri for at skifte frem og tilbage, så Firewallen kan være slået til hele tiden.

Venlig hilsen

Johnlin

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej John

    WFC er jo et styrepanel til Windows’ indbyggede firewall, så jeg vil først foreslå, at du gendanner Windows’ standardopsætning (nederst i det første skærmskud).

    Giver det ikke Outlook lov til at arbejde, kan du skifte filterniveauet fra Medium til Low (indstillingen High er en fuld afbrydelse, det er til nødsituationer) – se andet skærmskud. Det vil som standard give alle programmer i computeren mulighed for at skabe forbindelser ud fra computeren – og hvis du, som de fleste, sidder på et lokalt netværk med en router, er risikoen i det forsvindende.

    Løser de to ting ikke problemet, skal du ind i Windows’ Firewall-indstillinger og sikre, at Office-programmerne har tilladelse til at oprette forbindelser. (tredje skærmskud viser det).

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.