Keepit

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af steenfranch steenfranch 9 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
nestor
Abonnent

Hvordan i al verden installerer jeg Keepit på min nye computer. Jeg har prøvet et antal gange, men bliver mødt med “klik på Afslutknappen” – nå, den er der ikke, så jeg prøver “Udfør” – og kommer tilbage til udgangspunktet. Jeg havde uden problemer Keepit på min gamle, nu pensionerede computer.

Hvad er der galt?


nestor
Abonnent

  Hvor i alverden kan jeg finde jeres “Guide til Keepit”? Og hvorfor står jeg opført som bruger fra juni 2017 – jeg har været abonnent og bruger i en efterhånden lang årrække. Og hvorfor står der angivet forkerte mailadresser vedr. mit navn – og hvorfor kan jeg ikke rette noget som helst. Ja, det var vist et surt opstød, men jeg har altid sat pris på bladet, og nu er jeg ærlig talt en kende frustreret.

  steenfranch
  steenfranch
  Abonnent

   Hej nestor.

   Hvis du tidligere har haft en keepit-konto, har du det stadig. Prøv at logge på via deres hjemmeside. Måske kan du få adgang den vej. Har du prøvet at downloade direkte fra deres hjemmeside? Ellers skriv til deres support, så er du sikker på at få svar direkte. Forhåbentlig har du stadig din adgangskode.

   Venlig hilsen Steen

   steenfranch
   steenfranch
   Abonnent

    Her er den. Nå, den var så for stor til at sende. Send mig din e-mail-adresse, så skal jeg sende dig den der. Hvis du ikke har lyst til at offentliggøre den her, så søg på Steen Franch på FaceBook og læg en besked der.

    Vedhæftede filer:
    1. Startguide_til_Keepit.pdf

    Venlig hilsen Steen

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg