Keylogger

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
user-289297
Abonnent

Hej. For hackere kan det desværre lade sig gøre at sætte en keylogger på pc’en på biblioteker.  Kan det lade sig gøre at de kan installere et keylogger program på en statonær hjemme pc, som jeg ikke medbringer nogen steder. Hjælper en mærkat over kameraet på pc’en, som jeg har påsat? Vh. Ilj

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Nej, det er yderst vanskeligt. På bibliotekerne har de skiftet tastaturet ud med deres eget, det kommer de ikke lige ind til dig og gør. Der findes naturligvis keylogger programmer, men det kræver en temmelig målrettet indsats for at få dem ind på hver enkelt computer. Dengang Skype var ordentligt krypteret, var det efterretningstjenesternes eneste måde at aflytte Skype, og på grund af besværet gjorde de det kun mod særligt udvalgte målpersoner.

    Dit antivirus vil beskytte dig mod keyloggere af enhver art. Dertil kommer, at Windows vil advare og bede om tilladelse, før et program af den type kan installeres.

    Så du kan sove roligt – angrebet mod bibliotekscomputerne kan ikke gentages mod din.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.