Keylogger

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
smiley-74
Abonnent

Hej kfa.

 

Jeg har lige set en mail i min spambakke. Den gjorde mig bekend med, at en person var i besiddelse af et af mine passwords. Mit password var oplyst i mailen. Personen skrev at han havde indstalleret en keylogger og var i besiddelse af mig som hyggede mig med porno. Jeg kigger ind i mellem på porne, men mit kamera er tapet til, så der kan ikke optages noget. Jeg har lige scannet min pc med Norton og malwarebytes free, og der kom ikke noget uønsket frem, udover Orbit (som er driverbooster, tror jeg) Findes der noget der kan finde en keylogger på min maskine, eller klare Norton og Malwarefree det i deres scanninger. Jeg har osse brugt nortons udvidet scanningsmuligheder .

Det er en af dem som vil have penge sendt i Bitcoin, men jeg har ikke tænkt mig at efterkomme ønsket. Det jeg er i tvivl om, er om min pc kan blive låst eller fjernstyret eller andet ubehageligt.

 

Mvh Michael.

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er – heldigvis – fup.

    Adgangskoden er fra nogle store hackerangreb for en del år siden, og den skal du naturligvis skifte. Men de andre trusler er noget vrøvl – løse påstande uden dokumentation, og ved at skanne computeren med to gode programmer har du allerede gjort det rigtige.

    Du kan roligt lade spam væe spam, og nyde sommeren  🙂

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.