LastPass

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
nestor
Abonnent

I nr.18/2018 er der igen en omtale af LastPass, og hvor sikkert et sted det er for ens adgangskoder. Fint nok, men jeg kan nu ikke lade være at tænke på, at også LastPass vel eventuelt kunne hackes! Har I noget svar på dette spørgsmål?

Nestor

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er faktisk sket – men det fik hackerne intet ud af:

    https://security.harvard.edu/faq/what-if-lastpass-gets-hacked

    For uden din egen adgangskode kan adgangskoderne ikke læses fra LastPass. De er krypterede, og din egen adgangskode er nødvendig for at dekryptere dem.

    Det besvarer også et beslægtet spørgsmål: Kan medarbejderne bag LastPass se dine adgangskoder? Det kan de ikke.


    percj
    Abonnent

      Jeg overvejer at begynde at anvende LastPass. Men hvis man anvender flere enheder – pc, tablet og mobiltlf. – skal man så have LastPass installeret på alle enhederne? Det vil jo betyde, at man skal åbne LastPass hver gang, der skal åbnes et program. For kodeordet til LastPass kan vel ikke “huskes” på nettet ligesom mange andre kodeord. Det er der vel heller ikke nogen særlig god ide i. Eller er der noget, jeg ikke har forstået.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Ja, LastPass skal være installeret på hver enkelt enhed. Men når man først er logget ind på enheden, er det den, der husker adgangskoden til din samling af adgangskoder.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.