SafeSurf

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
knud petersen
Abonnent

Hej

Jeg har internet ved Stofa. Nu inkluderer de SafeSurf i mit abonnement mod en forhøjelse af prisen på 20 kr. pr. måned. Jeg vil gerne høre, om det er en god ide. – Som fast læser af Komputer for Alle  har jeg haft programmer nok til at sikre min computer mod vira etc. – Jeg bruger Bitdefender Antivirus og AntiRansomvare, Malwarebytes, Advcleaner + flere programmer jeg har adgang til fra bladet. – Går jeg over til SafeSurf skal jeg vel afinstallere alle de førnævnte programmer? Mærkværdigvis skriver Stofa ikke noget omdette.

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Du er glimrende beskyttet allerede, på det punkt er der ingen fordel i SafeSurf pakken.

    Fordelen ved at tage imod tilbuddet er, at du slipper for påmindelser og tilbud om at købe den betalte udgave. Og det er naturligvis mere attraktivt, hvis I deler det i familien.

    Hvis du skifter til SafeSurf, skal du afinstallere BitDefender. Den gratis udgave af Malwarebytes kan sagtens være der samtidig, og det vil jeg anbefale. Den går nemlig på jagt efter andre typer af generende programmer end de objektivt skadelige.


    knud petersen
    Abonnent

      Tak for svar. Jeg tror, jeg fastholder Bitdefender. Den er jeg tryg ved at bruge. Foreløbig har jeg lagt SafeSurf på vore mobiltelefoner. Hvad med konens ipad? Den kører hun uden nogen form for beskyttelse. Vil det være en god ide at sætte SafeSurf ind på den? Eller har Appel-produkter slet ikke brug for beskyttelse?

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Medmindre du laver et ‘Jailbreak’ på iPad’en, hvad der er lidt usædvanligt, er det ikke nødvendigt at have et sikkerhedsprogram. Apple forhåndsgodkender alle programmer i sin butik. Derfor er det værste, man  kan komme ud for, et par distraherende reklamer.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.