Tilbud om sikkerhedspakke fra WAOO fibernet

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  user-583808 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
cillerufus
Registreret bruger

Programmets navn: Chili
Spørgsmål: Hej. Jeg har som abonnent af WAOO fibernet fået tilbudt sikkerhedspakken CHILI Internet Security & Antivirus. Er det et sikkert program? Mange hilsner Jørgen

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er en brugbar sikkerhedspakke. Men Windows Defender er egentlig  udmærket, medmindre du har risikobetonede vaner på internettet.


    user-583808
    Registreret bruger

      Jeg har brugt Chili omkring 8 måneder, og det fungerede fint. Da jeg snart ikke er WAOO-kunde længere, mister jeg retten til at bruge det gratis, og er derfor skiftet til Windows Defender, der gør et fint stykke arbejde og belaster systemet mindre. De to programmer er ikke direkte sammenlignelige, da Chili kan meget mere, men vælg ud fra dit behov.

      Chili (der i øvrigt er baseret på Bitdefender) holder øje med mange ting; fx får du en notifikation, hvis en browser ønsker at bruge dit webcam. Programmets største fordel er nok, at du kan få gratis dansk support, så du er helt sikker på, at alt kører, som det skal.

      Hvis ikke jeg skulle videre til en anden internetudbyder, var jeg fortsat med Chili. Jeg kan dog ikke lige huske, om det kun er det første år, det er gratis …

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.