tror jeg er blevet hacket :(

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
hardy4
Abonnent

har i lang tid oplevet at cpu hurtigt når 100% og pc bliver langsom men mest når jeg har meget åbent og jeg har en poker side åbnet hele tiden så jeg tog det ikke alvorligt men nu er jeg begyndt at få genoprettelses koder fra flere sider hvor jeg har to trins ændring af adgangskoder og for en uge siden blev min yousee mail spærret pga spam misbrug og jeg fulgte deres anvisninger skift kode og sende en sms og nu er den låst op i det mindste på web mail så jeg kan sende men kan ikke få min nye mail pogram emclient til at sende  og nu har jeg igen lige fået en ny gendannelsees kode til facebook   hvad kan jeg gøre

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hmm, det var en del ting på en gang, og det lyder alvorligt.

    CPU-forbruget ser du vel i Jobliste? Hvis du sorterer efter CPU-forbrug, kan du hurtigt finde de programmer, der bruger mest. Det kan være browseren, det kan være andre programmer.

    I browseren skal du gennemgå de udvidelser, der er installeret, og fjerne de suspekte. Du kan starte med at slå de fleste fra, og se om det løser problemet. Dernæst slår du dem til, du har brug for, og fjerner resten.

    Anmodninger om koder er gode eksempler på, hvordan Totringbekræftelse beskytter dig. Her vil jeg kraftigt anbefale at skifte adgangskode, på hvert eneste sted du får den slags anmodninger fra. Brug en adgangskode på mindst 12 tegn, med store/små bogstaver, tal og et specialtegn eller to. Undgå at lade kodeordet bestå mest af et kendt ord – sjældne ord på usædvanlige sprog er en god løsning.

    Det med em Client skal kunne løses ved at bruge indstillingerne fra YouSee. Jeg anbefaler at bruge IMAP, ikke POP3/SMTP. Hvis det stadig driller, må du meget gerne stille et nyt spørgsmål om det.


    hardy4
    Abonnent

      takker som altid henrik for et godt svar 🙂

      det er blevet lidt bedre  min cpu og ram % havde jeg fra Advanced System Care som jeg en overgang havde pro og da kom der en %skala i toppen af skærmen men så prøvede jeg en 60 dg trial på avast premium systemcare da jeg kører med avast pro antivirus og det hjalp faktisk lidt men den satte Advanced System Care i karentæne så jeg troede lidt at det var den 🙂 men i dag læser jeg så dit udmærkede svar ang Advanced System Care som jeg altid har været glad for så det er nok heller ikke der

      det er som sagt blevet lidt bedre men stadig meget langsom nogen gange og nu er den begyndt at genstarte umotiveret uden at jeg gør noget særligt  jeg har prøvet at gennemgå udvidelser men finder ikke rigtigt problemer

      men jeg kører altid 3 browsere med ret mange faner på samme tid og en pokerklient så måske er det der skoen trykker

      jeg får næsten ikke flere to trinskoder efter at have skiftet koder og em client er tilbage automatisk

      så takker og prøver nu lidt at drosle ned på åbne ting på en gang 🙂

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Selv tak – de mange åbne faner kan være et problem. De bruger ganske meget ram – hvor meget har din computer? 8 GB er et fornuftigt tal for de fleste, du bør nok have 16 GB

        Du kan bruge tasterne Ctrl+Shift+Esc til at aktivere Jobliste. Klik på kolonnen CPU for at sortere programmerne efter deres CPU-belastning, det kan finde de(n) skyldige. Det ser sådan ud:

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.