UvConverter

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  henning hauervig 3 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
henning hauervig
Abonnent

Jeg har  fundet UvConverter på min pc. Ved opslag på nettet er den forbundet med stor fare, og kan kun fjernes med diverse programmer for en mindre formue. Det skal nævnes at jeg har IObit Malware pro, den ser dog ikke ud til at kunne finde den.

Er der mulighed for at fjerne den, uden at tage den tunge pung op af lommen?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Henning

  Det her er en opgave for Malwarebytes Anti-Malware:

  https://www.malwarebytes.com/mwb-download/

  Den gratis udgave er nok, uanset at de prøver at sælge dig en opgradering. Umiddelbart er den vigtigste forskel, at den gratis version skal køres manuelt – den automatiske beskyttelse, der findes i den betalte version, er ikke nødvendig for at fjerne malware, der allerede er i din computer.

  Hej Henrik

  Det prøvede jeg, men kan ikke umiddelbart se at mappen med UvConverter er væk, derimod var den så venlig at fjerne mit dyrt købte Advanced System Care. Efter at have fjernet malwarebytes, lykkedes det dog at få det installeret igen efter hentning på nettet mm.

  Men nu kommer der en fejlmelding fra Windows (se billede). Om det hænger sammen ved jeg ikke, men meddelelsen kommer først efter computeren har været tændt i nogle timer. En genstart fjerner problemet, men det dukker op igen,  måske først dagen efter.

  Vedhæftede filer:
  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Anti-Malware fjerner Advanced SystemCare? Det var interessant, det husker jeg til en anden dag.

   UvConverter er sandsynligvis en del af Corner Sunshine, der viser vejrudsigter og reklamer uden at have fået lov til det. Det er ikke meget farligt, men irriterende og en af mange belastninger af computeren. Prøv først at se, om det kan afinstalleres fra Kontrolpanel.

   Hvis den ikke kan det, vil jeg foreslå Norton Power Eraser til at gå i dybden med oprydningen:

   https://us.norton.com/support/tools/npe.html?lcid=1033

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Og så er der den tunge fejlmelding fra Windows. Det kan skyldes et hav af forskellige ting, herunder overophedning i den aktuelle hedebølge.

    En anden mulig årsag er problematiske Windows-opdateringer – hvornår har du fået den lidt påtrøngende 1803-opdatering installeret?

    Hej Henrik

    At Anti-Malware fjerner Advanced SystemCare  var også noget af en overraskelse, det er jo ikke lige det man regner med. Jeg må dog erkende at jeg ikke kunne lade være at smile lidt af det, for det kunne “næsten” ingen forudse.

    Det ser ud til at UvConverter er forsvundet samt et par andre småting er blevet fjernet. Angående fejlmeldingen fra Windows, da du nu henviser til den aktuelle hedebølge, må jeg konstatere at larmen fra pc’en var blevet mindre, helt naturligt når man bliver ældre. Må dog nu konstatere at blæseren er meget lydløs, så det kræver nok en åbning af kabinettet.

    Tusind tak for svarene og fortsat god sommer. 😉

    Du skal være abonnent for at skrive et indlæg