VPN spørgsmål.

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 1 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
ho230650
Registreret bruger

Anbefalet af Jer har vi oprettet abonnement ved Bullguard = Premium Protection til en rimelig pris a ca. 600 kr. for 10 enheder i 3 år. Er rigtig glad for det, fungerer fint og er overskueligt. Men nu mit spørgsmål: VPN er jo ikke med i dette abonnement. Hvor vigtigt er VPN for systemet? Det koster nemlig dobbelt så meget oveni det tegnede abonnement – nemlig ca. 1200 kr. Får engang imellem en meddelelse om at vi bliver overvåget – og det synes jeg ikke er så sjovt!!!!og mon det har noget at gøre med dette VPN?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej

  Som almindelig computerbruger er VPN ikke specielt vigtigt. Det er når du gør nogle bestemte ting, at det bliver nyttigt:

  Hvis du gerne vil bruge online tjenester, der ikke tilbydes i Danmark, kan du få en udenlandsk IP-adresse via VPN, og dermed fremstå som var du i et andet land.

  Og hvis du gør ting, der gør dig udsat for overvågning, vil et VPN beskytte dig ved at kryptere al trafik. Nu er det jo ikke så almindeligt at udveksle sikkerhedspolitiske hemmeligheder for os almindelige brugere, og da (forhåbentlig!) ikke kriminelle aktiviteter. Desuden er betalingssider altid krypteret, også uden VPN. Derfor vil hackere og efterretningstjenester ikke finde det besværet værd at overvåge, hvad vi lægger på Facebook, og specielt ikke ved at aflytte vores internetforbindelse direkte.

  Det er i øvrigt et ret dyrt VPN-tilbud, du har fået det. Det kan du roligt ignorere.

  tips
  tips
  Registreret bruger

   Når at vi skal have en fornuftig mening om VPN ja så er det en rigtig god ide at læse om hvad at de anbefaler hos IT-Borger, ja de har god forstand på hvad at der er rigtig og forkert, bedrer end div. selvudnævnte experter………….

    

   Hvad er VPN? Sådan bliver du ekstra sikker på nettet – It-borger.dk

    

   …………………………………………………………………………………………………..

   tips
   tips
   Registreret bruger

    F-secure kan købes til en rimelig pris med VPN til 3 computer feks.

     

    F-Secure FREEDOME VPN — Sikker og privat browsing | F-Secure

     

    ……………………………………………………………………………….

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.