ÆGTE TRÅDLØST NETVÆRK

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 8 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
user-332361
Registreret bruger

Producent/mærke:
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: Jeg har efterhånden helt opgivet at få skærmbilledet fra mine mobiltelefoner at se i stort format på mit fjernsyn. Jeg har købt Cromecast, Any Cast og 2 stk. EZ cast for at få løst problemet TRÅDLØST, men har opgivet. I Komputer for alle nummer 1 på side 14 så jeg at i har 3 nemme trin til at få mit trådløse netværk til at fungere, men blev bombet tilbage til stenalderen da jeg så, at jeres definition af trådløs kræver en ledning til en væg for at hente data. For tyve år siden havde jeg store komputere som i anbefaler, med skuffesystem så jeg kunne udskifte styresystem m.m. alt efter opgave, som kørte med internet fra et vægstik, men nu vil jeg kunne bruge det hele helt trådløst som virker i et telt på en pløjemark uden routeropkobling. Hvis  kan foreslå en caster der kan løse opgaven, eller få en af mine til at fungere perfekt, eventuelt ved at benytte 2 telefoner med dataopkobling, hvis det ikke er muligt med en enkelt, vil jeg blive glad. Hvis løsningen kan komme med i det næste KFA vil det helt sikkert gøre mange glade.

P.S. Jeg har kørt med mobilt hotspot til mine bærbare pcer og Ipader i flere år uden problemer og mangler “kun” tv tilslutningen.

Med venlig hilsen, og tak for et godt blad jeg har modtaget i mange år.

Peer Gam


finnh
Abonnent

  Hej

  Alle de nævnte castere kræver wifi for at blive koblet op.

  Hvis du vil lave en direkte opkoblng skal du bruge Miracast. Mange nye PC har det indbygget og nogle nye TV har det ligeledes indbygget. Hvis det mangler på TV kan du købe en Microsoft Display Adapter og sætte i dit TV.

  Jeg ved ikke om man kan Miracaste fra din telefon, du skriver ikke hvad det er for en telefon.

  Din idé med at bruge én mobiltelefon som wifi router og en anden til chromecast lyder spændende. Min telefon er en android, og der virker chromecast uden problemer,- man starter med at installere Google Home for at konfigurere. Jeg synes at Komputer for Alles vejledning er fin, men jeg har ikke afprøvet den med iPhone. Måske skal du køre vi Googles browser for at få hul igennem. Et netværkskabel er kun relevant, hvis din router giver dårligt wifi-signal.

  Jeg har testet med EZ-cast, og den var elendig. Så den har jeg smidt ud igen

  mvh

  Finn

  HenrikClausen
  HenrikClausen
  Komputer for alle

   Det er et problem, der ikke er helt simpel at løse uden kabel. Datamængden til at vise et Fuld HD skærmbillede er for høj til almindelige trådløse netværk kan klare det, fordi et skærmbillede er ukomprimeret. Når ChromeCast og andre systemer kan vise Fuld HD skyldes det, at de modtager et komprimeret signal over netværket, der så afkodes umiddelbart før det sendes ind i skærmen.

   Den bedste måde at få skærmbilledet fra telefon/tablet til en ekstern skærm er at bruge et specielt kabel fra telefonens ladestik op til skærmen. Den præcise kabeltype afhænger naturligvis af modellen – min egen Samsung Galaxy S7 kan gøre det med et mikro-USB til HDMI kabel.

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg