Android/musik afspiller fra One Drive

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  user-473206 6 dage, 4 timer siden.
Oprettet af
user-473206
Registreret bruger

Producent/mærke: Huawei P 30 lite
Modelnummer:MAR-LX1A
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet:Android 10
Dit spørgsmål: Vil gerne afspille via WiFi, mine musik filer som er i One Drive Findes der en musikafspiller til det, der henter musikken direkte fra One Drive. i fald vil jeg gerne have hjælp til indstillingen af afspilleren.

Med venlig hilsen

Peter G

 


finnh
Abonnent

  Hej Peter. Jeg har afprøvet forskellige afspillere på Play Butik og er havnet på en, som hedder MP3 afspiller. Jeg synes at den har en fin oversigt og at den kan afspille de filtyper jeg har brug for. Mange hilsner Finn H.

   


  user-473206
  Registreret bruger

   Hej finnh
   tak for dit svar, men hvordan skal jeg indstille Mp3 afspilleren, så den henter min musik fra One Drive? jeg er ikke en ørn til dette, det skal jo downloades til afspilleren, så lidt hjælp ville være rigtig godt


   finnh
   Abonnent

    I min one.drive klikker jeg på det musikstykke jeg vil høre og så spiller musikken. Jeg går med andre ord ikke via musikafspilleren men via one.drive. Jeg tror at det virker sådan uanset hvilken musikafspiller man bruger. mvh

    Finn


    user-473206
    Registreret bruger

     Hej Finn tak for dine svar, jeg kan se at så kan jeg afspille musikstykket, men ikke hele CD Super så er der musik på tlf.

     Du skal være abonnent for at skrive et indlæg