Antivirus og anden sikkerhed til IPad

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  GertHP 4 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
GertHP
Abonnent

Producent/mærke:Apple
Modelnummer: IPad WIFI 128 GB Gold (2018)
Styresystem:IOS
Evt. versionsnummer på styresystemet:?
Dit spørgsmål:

Jeg har lige købt en IPAD 128GB til min hustru til hendes fødselsdag, som jeg regner med, at hun skal bruge til mail og til at surfe på internettet samt til fotos m.v.

Hvad skal man sikre sig med hensyn til Antivirus, Malware m.v. og er der på det område gratis alternativer (man kan vel ikke bruge de programmer, der ligger under sikkerhed i Fordelszonen til almindelige Pc’ere med Windows, da det vel til en IPad skal være apps fra appstore, som skal anvendes??).

På forhånd tak for hjælpen.

Venlig hilsen

Gert Holm-Petersen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Gert

    Medmindre du installerer apps fra andre kilder end Apples AppStore, er der ikke behov for antivirus. Alle programmer i AppStore testes og godkendes af Apple før de offentliggøres, og derfor har virus rigtig dårlige vilkår på en iPad.

    Man skal aldrig sige aldrig. Men her er teknikken på plads til at sige “Praktisk taget umuligt”.

    Så nyd den fine iPad uden bekymringer 🙂


    GertHP
    Abonnent

      Hej Henrik

      Tusind tak for dit svar – så er jeg mere rolig.

      Mit spørgsmål blev foranlediget af, at jeg hos sælgeren i virksomheden blev spurgt til, hvilken internet sikkerhed, som jeg havde. Det spørgsmål blev jeg lidt mystificeret over. Men de ville hellere end gerne sælge mig et abonnement på et antivirus system til en særlig tilbudspris, hvor normalprisen blev nævnt til 1.000 kr. (måske endda årligt). Jeg sagde, at det ville jeg tænke over og heldigvis for det. Jeg kunne også få en serviceaftale og en udvidet forsikring, som jeg ligeledes takkede nej til. Så der er ingen tvivl om, at der gøres et ihærdigt forsøg på at sælge produkter, som forbrugeren ikke har særligt meget brug for, men som koster. Det er lidt skræmmende, da de egentlig skulle være meget mere forbrugerorienterede og tænke på forbrugerens bedste.

      Mange venlige hilsner

      Gert

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.