Besvare opkald er ændret efter opdatering

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
user-333392
Abonnent

Producent/mærke: Motorola/Lenovo
Modelnummer: Moto G 5
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet: 8.1 (telefonen var “født” med version 7)
Dit spørgsmål: Kan man “tilbagerulle” en opdatering af telefonen – eller bare ændre en fremgangsmåden for besvar opkald?
Oprindelig fremgangsmåde (i “gamle dage”) var, at når et opkald meldte sig, åbnede jeg telefonen og der vistes et opkald som jeg kunne besvare ved at stryge “telefonrøret” op, eller afvise ved at stryge ned -helt elementært.
Pludselig var fremgangsmåden ændret til, at jeg skulle trykke på tænd/sluk knappen, hvorefter opkaldet vistes i et lille vindue på skærmen. På dette skal jeg rykke 2 gange og opkaldet vises på skærmen som “i gamle dage” (se ovenfor)
Et besøg hos sælgers tekniker afslørede, at det havde sammenhæng med en opdatering (ikke opdateringen fra version 7 til version 8.1., for den havde jeg allerede brugt i mere end 1 år)
Kan man “rulle” tilbage? eller bare lave det om til det gode gamle?? Forhandleres tekniker så opgivende ud!!
Med venlig hilsen/havdrup

 


user-333392
Abonnent

    Dette er ikke et svar, men en konstatering af, at problemet i mit ovenstående indlæg er løst. En opdatering var ganske enkelt “gået skævt” og lavet utilsigtede ændringer. En nulstilling af telefonen løste problemet – men efterlod et nyt (aktivering af funktionen “send eget nummer”)

    Havdrup.

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Tak for tilbagemeldingen – jeg kan se, at jeg har overset dette spørgsmål. Men i sammenhængen ville der ikke være meget at gøre, andet end netop en fuld nulstilling.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.