Der kommer hele tiden pop-up meddelelser på Samsung Galaxy A6 mobiltelefon

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 10 måneder, 2 uger siden.
Oprettet af
viggoth551137
Registreret bruger

Producent/mærke: Samsung Galaxy
Modelnummer: A6
Styresystem: Android
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: Der kommer konstant pop-up meddelelser på min kones mobiltelefon. Der står f.eks  “Opdater din telefon for at forhindre, at den aflades hurtigt!” His man sletter dem kommer der hurtigt en masse nye. Hvis man trykker på dem kommer der nye pop-up beskeder. Jeg ved ikke hvordan jeg skal stoppe det. Der er installeret Norton antivirus på den.  Se vedhæftede billeder.

Vedhæftede filer:
HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Tryk et par sekunder på beskeden. Så får du et vindue, der viser hvor den kommer fra, og giver mulighed for at slå den fra.

    Jeg mistænker så, at din kone har fået et beskidt program ind i telefonen (via en ‘anbefaling’), eller at telefonens browser har fået tilføjet nogle udvidelser, der bare skal slettes. En tredje mulighed er, at hun har accepteret at få beskeder i browseren. Det kan undersøges nøjere, når du kommer til indstillingerne for beskeder. Der kan i øvrigt være flere forskellige programmer / udvidelser, der spammer telefonen.

    Norton Antivirus? Det er ikke nødvendigt – og åbenlyst ikke effektivt! 😀

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.