DR-geoblokering af min ipad i Danmark efter en ferie i Thailand.

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-331968
Registreret bruger

Producent/mærke: Apple ipad
Modelnummer: 6. generation
Styresystem: IOS
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: Efter en måned i Thailand, hvor jeg selvfølgelig var geoblokeret af DR. er jeg det stadig efter hjemkomst for 14 dage siden. Er det DR.s skyld eller kan jeg selv gøre noget ved indstillingerne?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det burde falde på plads af sig selv. Mon du har lavet en opsætning på din iPad, der trækker en usædvanlig IP-adresse, VPN eller lignende? Du kan se din aktuelle IP-adresse her:

    https://minip.dk/

    Den bør være i Danmark, hvadenten du bruger en mobilforbindelse eller et trådløst hjemmenetværk.


    user-331968
    Registreret bruger

      Jeg har vpn installeret på min Ipad. Blokeringen var væk, da jeg afinstallerede den. Desværre må jeg så leve uden, da jeg ikke (som på min pc) selv kan vælge hvilken server vpn skal være forbundet til. Den er åbenbart automatisk forbundet uden at man selv kan vælge som jeg kan på min pc. Pc’en var først automatisk forbundet med Amsterdam, men på den har jeg mulighed for at vælge en server i DK.

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Jeg spurgte lige Ivacy (de har en server i Danmark), og de bekræfter at man kan vælge server manuelt på en iPad, når man bruger deres løsning:

        https://www.ivacy.com/buy-vpn/

        Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.