Forsiden på Android 9 til Nokia 6.1

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
finnh
Abonnent

Producent/mærke: Nokia
Modelnummer: 6.1
Styresystem: Android 9
Evt. versionsnummer på styresystemet: 1. oktober 2018
Dit spørgsmål: Med opgradering til Android 9 er forsiden ændret, så der nu er tilføjet to funktioner, som ikke har været der før. De tager plads fra noget, jeg hellere vil have på forsiden (hjemknappen). Jeg kan  desværre ikke finde ud af at komme af med dem, idet det åbenbart ikke er almindelige widgets. Det drejer sig om dato-temperaturfeltet for oven og google-søgefeltet for neden. Se den vedlagte figur.

Kan I give mig et godt råd, så jeg kommer af med disse?

Mange hilsner

FinnH

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det problem er lidt forskelligt fra telefon til telefon – på min Samsung skal jeg blot holde fingeren på søgefeltet et par sekunder, så får jeg mulighed for at slette den.

    En grundigere metode er at gå ind i Indstillinger / Apps og finde Google-appen. Den kan deaktiveres – og så forsvinder den besværlige widget. Jeg vedlægger et skærmskud.


    finnh
    Abonnent

      Hej Henrik

      Tak for tippene. Problemet er, at der ikke er tale om almindelige widgets og at de derfor ikke kan fjernes som du beskriver. De sidder fast. Jeg har prøvet at deaktivere som du foreslår. Så forsvinder Google, men der efterlades en tom pladsholder, som ikke kan aktiveres, så det giver ikke mere plads.

      Men tak for ulejligheden

      Finn

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Selv tak – og hver telefonudbyder har mulighed for at tilpasse deres system, som de finder passende.

        Et par andre muligheder er at slette hele den skærm, der har de uønskede detaljer – eller flytte den til efter alle de skærme, du styrer selv.

        Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.