Google assistent

Ikke løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
bi2303ov
Abonnent

Producent/mærke: samsung
Modelnummer:galaxy tab 2
Styresystem:Android 7.0
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål:jeg er begyndt at bruge forstørrelsesvinduet, når jeg læser aviser og blade på min tablet i stedet for at skulle zoome op, hver gang, jeg skifter side. Problemet er, at når forstørrelsesvinduet er aktiveret, dukker Google assistent op, når jeg trykker på home-knappen. Jeg hat været inde i Google og deaktivere Google assistent, så dukker der bare et vindue op i stedet for, hvor jeg kan aktivere Google assistent. Hvordan slipper jeg af med det.

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hmm, lad mig kommentere det i to led. Først til andre læsere, der gerne vi have slået den emsige Assistent fra – her kommer en stribe skærmskud af det. I tredje skærmskud skal man vælge den enhed, man gerne vil gøre Assistent-fri:

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Og her kommer så anden del – hvordan man slår Assistent-app’en væk fra Home-tasten. Jeg har markeret hvert skærmskud med en rød firkant, der viser hvad der skal aktiveres:

      Når Enhedsassistanceapp er sat til ingen, er Home-knappen fredet.


      bi2303ov
      Abonnent

        Nu har jeg fået lukket for Google assistenten, hvordan får jeg homeknappen til at vise skrivebordet, nu sker der nemlig ingenting, når jeg trykker på homeknappen, og når jeg trykker på “luk alle” knappen skiftes der kun mellem de 2 sidste åbne apps, når forstørrelsesvinduet er aktiveret.

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Det var underligt, og umiddelbart er jeg lidt blank. Den beskrivelse, jeg viste, fungerer for mig uden at Home-knappen er kommet i problemer. Har du prøvet om den almindelige Hjem-funktion fungerer, hvis du slår Assistenten til igen? Det ville være et sært sammenfald, hvis den gik fysisk i stykker samtidig med at Assistenten blev slået fra, det er næppe tilfældet.


          bi2303ov
          Abonnent

            Det gør ingen forskel om Google assistent er slået til eller fra. Det er kun når forstørrelsesvinduet er slået til, ellers virker home- og luk alle knappen normalt.

            HenrikClausen
            HenrikClausen
            Komputer for alle

              Aha. Jeg kender ikke nogen måde at ændre den opførsel.

              Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.